Nieuwsbrief Badhoevedorp
 
Juli 2017
 
 
Special: Kies het symbool voor het Lint
 

 
Ontwerpers in de dop
Het zijn ontwerpers in de dop: Stefan, Quintin, Ruïz, Nick, Thimon, Pepijn, Emily, Kenza, Alexandra, Shady, Jimmy, Ali, Ivo, Mette, Roxanne, Nina, Alexandra, Tom, Bor, Ryan en Ruben. Deze halve finalisten van de ontwerpwedstrijd hebben hard hun best gedaan op de schetsen voor een symbool in het Lint.   
  
De ontwerpen
Leerlingen van de groepen 7/8 van de Dr. Plesmanschool en de Burgemeester Amersfoordtschool hebben de afgelopen weken een symbool bedacht voor het Lint. Het Lint wordt een nieuwe, recreatieve langzaamverkeerroute die op de plek komt van de oude A9.  De jonge ontwerpers zijn in de historie gedoken. Ze verwijzen in hun ontwerpen naar de Kromme Tocht, de A9, maar ook naar wat de toekomst brengt: meer groen, water en recreatiemogelijkheden. De leerlingen hebben hun ontwerpen toegelicht en een onafhankelijk kwaliteitsteam heeft daaruit weer de twee beste en meest geschikte ontwerpen geselecteerd.  
 
Stemmen vanaf 11 juli
Vanaf 11 juli is het de beurt aan ‘het dorp’ om te stemmen op één van deze twee ontwerpen. U kunt uw stem uitbrengen op het ontwerp dat u meest aanspreekt. Stemmen kan via deze link. Daarnaast doen we een oproep om te stemmen op Facebook en Twitter. Stemmen kan tot maandag 17 juli 17:00 uur. Het uiteindelijke symbool zal worden gebaseerd op het winnende idee. Dit symbool komt op meerdere plaatsen terug in het Lint.

Aanleg van het Lint
Het duurt nog wel even voordat het winnende symbool ook daadwerkelijk overal in Badhoevedorp in het Lint te bewonderen is. Het Lint (mét het nieuwe symbool) zal in de komende jaren zal per deelproject van de gebiedsontwikkeling aangelegd worden. De aanleg van het Lint start bij de nieuwe wijk Quatrebras.  
 
 
 Colofon 
 
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
Aanmelden/Afmelden voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.