Juni 2017
In deze nieuwsbrief 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
Deze nieuwsbrief over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp is een maandelijkse uitgave van de gemeente Haarlemmermeer. Abonnees ontvangen de nieuwsbrief per e-mail.
 
Informatie over de gebiedsontwikkeling in en rond Badhoevedorp:
 
 
voor deze nieuwsbrief
 
Aan de inhoud van deze nieuwsbrief kunnen geen rechten worden ontleend.
Gemeente op jaarmarkt Badhoevedorp
 
Aanstaande zaterdag is het jaarmarkt in Badhoevedorp. De gemeente staat vanaf 10.00 uur op het Lorentzplein voor u klaar. We zijn er samen met de Vereniging Dorpsraad Badhoevedorp, AM en
Bohemen. Heeft u vragen over de ontwikkelingen in Badhoevedorp? Loop dan zeker even langs!
 
 
NoWay A9 festival
Zaterdag 3 juni was het feest op de oude A9. Het weer was prachtig, de sfeer zat er goed in er waren ruim 3500 bezoekers. Petje af voor de organisatoren en de 70 vrijwilligers van het NOWAY A9 Festival! Tijdens het festival waren er ook zakjes A9 asfalt te koop voor “bomen voor Badhoevedorp”. Een bijzondere actie waar u zeker meer over gaat horen. Bekijk hier de foto's.
 
 
Sloterbrug
 
Om de verkeersveiligheid en doorstroming op en rond de Sloterbrug echt goed te kunnen aanpakken wil gemeente Haarlemmermeer samen met gemeente Amsterdam de bestaande Sloterbrug gaan vervangen door een nieuwe brug. Als Amsterdamse in juli 2017 akkoord gaat met haar deel van de financiering, betekent dat groen licht voor de Sloterbrug. Lees meer.
 
Leerlingen ontwerpen mee
Alle leerlingen van de groepen 8 van de Burgemeester Amersfoordtschool en de Dr. Plesmanschool doen mee aan een ontwerpwedstrijd voor een symbool in het Lint. De twee scholen sturen hun beste ontwerpen ter beoordeling aan een kwaliteitsteam. In juli kan iedereen uit Badhoevedorp via onze facebookpagina stemmen op de twee favoriete ontwerpen. Lees meer.
 
 
Nieuwe locatie C2000 antenne
 
De antenne aan de Robert Kochlaan wordt verplaatst naar het voorzieningengebied aan de Snelliuslaan. De huidige mast moet plaats maken voor woningbouw. De mast is van belang voor de communicatie van de hulpverleningsinstanties als politie, brandweer en ambulancediensten. De werkzaamheden vinden plaats vanaf 16 juni. Lees meer.
 
Werkzaamheden de Veldpost
In de Veldpost aan de Schipholweg is begonnen met de aanleg van een bouwweg en het graven van een watergang. De grond die daardoor overblijft en de grond uit Park Quatrebras wordt gebruikt voor de aanleg van de heuvels in Park de Veldpost. Vanaf medio juli zal het transport van de grond vanuit Quatrebras plaatsvinden. Lees meer.
 
 
Zienswijzen kapvergunning Quatrebras
 
Op de kapvergunning die nodig is in verband met de woningbouw in Quatrebras zijn twee zienswijzen  ingediend. Deze worden 20 juni in een hoorzitting behandeld. Het gaat in deze kapvergunning om 448 bomen. Meer informatie vindt u in ons overzicht van meestgestelde vragen.